BURRIBAR

BURRIBAR de echte Mexicaanse burrito

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 205 beoordelingen
19 okt 2020 om 10:51 De mozzarella sticks waren niet echt warm en er zat zoveel koriander op de quesadilla’s dat de rest van de smaak helemaal weg viel. Er stond ook nergens aangegeven dat er koriander op de quesadilla’s zou zitten dus dit was een redelijke teleurstelling.
12 okt 2020 om 21:18 Jammer dat de bestelling 25 min te laat kwam terwijl ruim 5 uur van te voren besteld was. De burrito en quesadilla waren goed gevuld en lekker. Alleen de saus vond ik niet zo lekker maargoed smaken verschillen.
10 okt 2020 om 23:44 Best food in Breda. Not even joking. And the team is amazing!
8 okt 2020 om 1:00 Not only the food is amazing but the service too. So polite! And delicious
1 okt 2020 om 19:10 Ik snap alle hoge beoordelingen niet. Ik vind het eten totaal smaakloos. Rijst, sla en kip in een tortilla gepropt. Niets meer dan dat. Geen goed op smaak gebrachte tortilla, maar gewoon tegen elkaar aangelegde ingrediënten. Weggegooid geld, en eten.
23 sep 2020 om 20:10 The food was amazing, it was like eating in Mexico and well being a mexican i know what i am talking about. Service was good, my food got delivered with a great smile. Thank you so much BurriBar
20 sep 2020 om 19:21 Heerlijk gegeten. Ivm wensen van een vegetariër nog netjes gebeld voor overleg. We zijn tot een goede oplossing gekomen en zeer genoten van de bestelling. Vaker doen!
10 sep 2020 om 22:13 Prima friet en goulash kroket. Sauzen apart verpakt. Zeer snelle levering. Prima
9 sep 2020 om 8:35 Lekker eten, maar de bezorging duurde veel te lang.
8 sep 2020 om 21:19 Heerlijk gegeten! Warm en netjes verpakt.
5 sep 2020 om 9:01 Bedankt was eens wat anders!
3 sep 2020 om 7:47 Heerlijk gegeten en lekker dat er nu frietjes bij besteld konden worde